Akhisar Ülkü Ocakları Başkanı Çağlar Arabacı, uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile ilgili bir basın açıklaması düzenledi.

Uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı gençlerimizi korumak en büyük vazifeleri olduğunu ifade eden Arabacı; “Üzülerek söylüyorum, Ne yazık ki ülkemizde uyuşturucu denen bir illet var ve bu illet maalesef artık liselerden orta öğretim seviyesine kadar düşmüş durumda. Bizler de Ülkü Ocakları olarak bu en büyük mücadelemizi bu alanda veriyoruz. Genel Başkanımız Olcay Kılavuz’un talimatı ile Türk gençliğini uyuşturucu ve madde bağımlılığından kurtarmak adına büyük bir savaş ve mücadele başlattık. Uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı gençlerimizi korumak en büyük vazifemizdir” dedi.

Türk Milletinin geleceğinin teminatı olan Türk Gençliğinin uyuşturucu belasından uzak tutmak için çalışmalara ve projelere devam edeceklerini belirten Arabacı; “İlerleyen günlerde bu konuda hem ailelerimiz hem de gençlerimizi bilinçlendirme amacıyla bildiri dağıtımımız da olacak” diye konuştu.