Akhisar Belediyesi Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında, ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti başlattı. Projede belediyece tüm vatandaşların ücretsiz olarak faydalanabileceği psikolojik danışmanlık hizmeti verilmesi amaçlanıyor.


Proje kapsamında yetişkinlere, çocuklara ve engellilere yönelik psikolojik danışmanlık Psikolog Gökçe Çeneli tarafından verileceği bildirildi. Psikolojik danışmanlıktan faydalanmak isteyenlerin (0236) 4135994 numaralı telefondan hafta içi randevu alırken, muayenelerin sadece Perşembe günleri yapılacağı belirtildi.


Konu hakkında açıklama yapan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisarlı’lara her geçen gün daha fazla hizmet götürmek için çaba gösterdiklerini dile getirerek şunları kaydetti; “bireyin kendi sesini duyurması, kendi doğrularını keşfetmesi ve değişim için eyleme geçme cesaretini göstermesini sağlayabilmektir. Danışanlarımızın yaşam ve gelişim süreci içinde karşılaştıkları güçlükleri problem haline dönüşmeden çözmelerine yardımcı olmak ve kendini tanıyan, uyum ve iletişim becerisine sahip, çevresine duyarlı, mutlu, sağlıklı, yaratıcı bireyler olarak yaşamalarına katkıda bulunabilmek mümkündür. Bunun için danışanların hiçbir ücret ödemeden belediyemize başvurarak sıkıntılarının paylaşılması ve giderilmesi konusunda psikolojik destek ve danışmanlık hizmeti alabilmesini hedefledik” dedi.