Akhisarpress.com - Ege bölgesinin en eski festivallerinden olan, bu yıl 554. Kutlanan Akhisar Çağlak Festivali etkinlikleri içinde düzenlenen 3 gün süren Veteranlar turnuvasını konuk Karşıyaka Veteranlar takımı birinci olarak bitirdi. Akhisar 2.,Afyonkarihisar 3., Balçova 4. Bitirdi.

Tek devreli lig usulü ile yapılan müsabakaların ilk gününde, Akhisar Karşıyaka 2-2, Balçova ile Afyonkarihisar 1-1 berabere kaldı. İkinci gün yapılan müsabakalarda Akhisar Balçova’yı 9-2, Karşıyaka Afyonkarahisar’ı 7-3 yendiler. Son gün yapılan karşılaşmalar da Akhisar Afyonkarihisar’ı 7-0, Karşıyaka’da Balçova’yı 14-1 yendi. Karşıyaka gol averajı ile turnuvanın birincisi oldu.

Öznur Helvacıoğlu başkanlığındaki Tertip Komitesinde eski futbolculardan Yusuf Çalışkan, Recep Çorlak, Şahin Akkaşoğlu, Adem Vardar, Sabahattin Arap 3 gün boyunca turnuvanın disiplin altında geçmesini sağladılar. Turnuvanın son gününde, Milletvekili Uğur Aydemir, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan yardımcısı Ömer İşçi takımlara kupalarını ve hediyelerini verdi. Akhisar Türkiye Futbol adamları Derneği Şubesi de 10 golle en çok gol atan oyuncu Şakir Yüksel’e halı saha futbol ayakkabısı, yaptığı 3 maçta da forma giyen en az 4 gol yiyen kaleci Fatih Seyhan’a kaleci eldivenini TÜRFAD Akhisar şubesi sekreteri Kemal Şahin verdi. Turnuvada görev yapan hakemlere, tertip komitesine ve her takımın en yaşlı oyuncusuna da hediyeler verildi. Turnuvaya katılan tüm takımlar Köfteci Ramiz deki verilen yemekten sonra tekrar bir araya gelmek dileği ile vedalaşarak ayrıldılar.