Manisa Türk Kadınlar Konseyi Derneği  Başkanı Mübeccel Kafkaslı ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri, ve Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ın eşi Esma Bektaş  Akhisar'ı ziyaret etti.

Ziyarette Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ın Eşi Esma Bektaş,Manisa Türk Kadınlar Konseyi Derneği Başkanı Mübeccel Kafkaslı ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri'ni  ve  Akhisar Kaymakamı Kaan Peker in Eşi Funda Peker'i Akhisar Kadın Girişimciler Kurul Üyesi Nefise Şükran Füzün ve Akhisar Kadın Girişimcileri ağırladılar. 

İlk olarak Keskinoğlun’un Ravika Köyünü, Keskinoğlu Klasik Araba Müzesi gezildi .Öğle Programında ise  Belediye Başkanı Salih Hızlı'nın  misafiri oldular.Akhisar Ticaret Borsasının "Zeytin Denince Akhisar" sloganı ile hazırlanan hediyelikler misafirlere takdim edildi. Sonrasında Akhisar Halk Eğitimin düzenlemiş olduğu Akhisar Belediyesinin Sergi Salonundaki sergiye katılan misafirler Akhisardan güzel anılarla ayrıldılar...

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Türk Kadınlar Konseyi Derneği  Başkan’ı Mübeccel Kafkaslı; “Türk Kadın Konseyi Genel Başkan'ı Işılay Saygın Hanım Efendidir. Manisa'da da Sayın Esma Bektaş'da Onusal Başkanımızdır. Bugün Işılay Hanım yoğun programı nedeni ile bize katılamadılar. Sevgili Esma Hanım efendi bizimle birliktekiler. Biz Türk Kadınlar Konseyi olarak her türlü kuruma ve kuruluşa saygı  içerisinde çalışıyoruz . Hizmet eden herkesin başımızın üzerinde yeri var. Bizim Türk Kadınlar Konseyi olarak diğer derneklerden bir ayrıcalığımız; Türk Kadınlarını Dünyaya tanıtan Dünya çapında tanınan bir konsey oluşumuzdur.Bu güzel gün için Onursal Başkan'ımız Sayın Işılay Saygın adına kendim adına ve Ekin'im adına Keskinoğlu Ailesine, Akhisar Belediye Başkan'ı Salih Hızlı ve Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Nefise Şükran Füzün'e ve TOBB Akhisar Kadın Girişimciler Kurulu'na Teşekkürlerimi sunuyorum kendilerini sevgi ile kucaklıyorum ” diye konuştu.