Akhisar Türk Eğitim-Sen ilçe temsilcisi Cihan Küçükaydın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik günü nedeniyle basın açıklaması yaptı.

İlçe sendika binasında yapılan basın açıklamasında Küçükaydın şunları kaydetti:

“Değerli dostlar bugün 14 Temmuz 2017. Yarın bir yıl önce 15 Temmuz 2016 gecesi devlet kademelerine yerleşmiş bu millete ve devlete düşman dış güçlerin maşası olan FETÖ terör örgütünün  o alçak girişiminin yıl dönümü. Türkiye genelinde hafta boyunca çeşitli etkinlikler ile 15 Temmuz anılmakta ve darbe girişimi ve FETÖ başta olmak üzere tüm terör örgütleri lanetlenmektedir. Bu etkinliklere tüm halkımız tam destek vermekte ve darbeyi lanetlemektedir.  Gölgesinde yaşadığımız BAYRAK ve üzerinde yaşadığımız son yurdumuz ülkemize ve milletimize karşı sorumluluğumuz ve borcumuzun olduğunun farkındayız. Üyesi olmaktan gurur duyduğum ve ilçe başkanlığını yaptığım Türk Eğitim-Sen'in bağlı olduğu Türkiye Kamu-Sen'in  bizim ilkemiz önce ülkemiz sloganı gereği ülkemizin yararına olan her olayda biz değil elimizi gövdemizi taşın altına koymaya hazırız. 

Bu doğrultuda konfederasyonumuz Türkiye Kamu-Sen'in de üyesi olduğu Türkiye’nin sivil toplumunu temsil eden; Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi Türkiye kanadı olan 
TESK, TİSK, TOBB,TZOB,TÜRK-İŞ,HAK-İŞ,MEMUR-SEN VE TÜRKİYE KAMU-SEN 13 temmuz günü 81 ilde aynı anda ortak basın  açıklaması yapmıştır. Her yerde bu basın açıklaması birlikte yapılmış ve TOBB organizesinde yapılmıştır. 13 temmuz günü Akhisarda Akhisar Sanayi ve Ticaret odası ve Akhisar Ticaret Borsası aynı açıklamayı ayrı ayrı yapmışlar ortak afişi ve yukarıda isimlerini zikrettiğim STK'ların logolarını ve isimlerini kullanmışlardır. İsmimizi yada logomuzu kullanmaları çok dogal ve doğrudur. Bundan asla rahatsız değiliz. Ancak basın açıklamasını yaparken en azından bizleri de çağırmalarını beklerdik. Bunu neden yapmadıklarınada bir anlam veremedim. Bu vesile ile 15 temmuz hain fetö kalkışması ve ülkemizin birliğine yönelik her oluşumu ve girişimi lanetliyorum. Bizler büyüklerimizden 12 eylül ve diğer darbelerin acı ve ıstıraplarını dinleyerek büyüdük. Üzülerek söylemek zorundayım ki çocuklarımıza ve torunlarımıza 15 temmuzu anlatarak ihtiyarlayacağız. İnşallah bizden sonra gelen nesillerin anlatacakları böyle tramvatik olaylar yaşanmaz. 
Ülkemizin geleceğini inşa ederken yaşadıklarımızdan aldığımız dersler bize ışık olacak.
Biz bu ülkenin geleceğinden umutluyuz.
Gücümüz milli irade, hedefimiz büyük Türkiye.
Devletimizin bekası, milletimizin huzuru ve demokrasimizin selameti için can veren şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum”
Cihan KÜÇÜKAYDIN
TÜRK EĞİTİM-SEN 
AKHİSAR İLÇE TEMSİLCİSİ