İlk olarak hafta sonu Başakşehir SK ile yapılacak müsabaka öncesi Akhisarspor teknik direktörü Cihat Arslan ve futbolcuları ziyaret ederek başarılar dilemek istediklerini söyleyen TÜRFAD Başkanı Nurullah Zağlı;" Amacımız futbolu Akhisar’da geliştirmek, sevdirmek için üyelerimiz ve yönetim kurulumuzla birlikte çalışmaktır. Akhisar futboluna değişik sorumluluk ve kademelerde uzun yıllar hizmet etmiş ve katkılar sunmuş olan bilgi ve birikim sahibi spor adamlarını bünyemizde toplayıp Akhisar futbolunun gelişmesine katkılar sağlayacak çalışma, görüş ve teklifleri oluşturarak başta Genel merkezimizde ve Akhisarspor yönetimi olmak üzere ilgili birimlerle paylaşmak, Akhisarımızda benzer konularda faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlarla yakın ilişkiler kurarak, Akhisar futbolumuzun daha etkin bir şekilde tanıtılması ile birlikte her türlü teknik,analiz,inceleme ve araştırmalarda bulunarak gelişim amaçlı faaliyetler sunan öncü bir sivil toplum kuruluşu olmak amacındayız. Bu yüzden Ulu Önder Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda “ Zeki, Çevik ve Ahlaklı” sporcuların yetiştirilmesine katkıda bulunup dernek üyelerinin sosyal ve sportif hizmet ihtiyaçlarını karşılayıp yardımda bulunup fair-play anlayış ve davranış biçiminin yerleşmesi ve gelişmesini sağlamaya çalışıp futbolun vş sporun etik değerlerini gerçekleştirmek için çalışmalarda bulunacağız ” dedi.

TÜRFAD Akhisar Şubesi'nin yeni yönetim Kurulu başkanı Nurullah Zağlı başkanlığında yapılan görev bölümü toplantısında Başkan yardımcılığına Halil İbrahim Doğan, Muhasip İbrahim Özen, Yılmaz Hızal ve Ali Bulanık üye olarak görev yapacak.

Yedek üyeliklere Ali Merde, Mehmet Karaduman, Zeki Şenyiğit, Tayfun Ursavaş, Av. Osman Oktay seçilirken, denetim kuruluna Mesut Silici, Memiş Büyük ve Güçlü Kındıroğlu seçildi.