Eski belediye başkanı ve TÜRFAD Akhisar Şubesi başkan  Hüsnü Kahraman, “Takımımız için  kenetlenmek ve tek yumruk olma zamanıdır ” dedi.

TÜRFAD şubesi başkanı Hüsnü Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri Kemal Şahin, Avukat Osman Oktay ile yaptığı basın açıklaması  toplantısında; Akhisar Belediyespor’un  özellikle geçtiğimiz sezona göre  sıkıntılı günler yaşadığını  belirterek, “Kulübümüzün  başkanı Hüseyin Eryüksel  ve yönetim kurulu üyesi arkadaşları, özellikle  belediye başkanı Salih Hızlı  ve yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak özveri ile, süper ligde mücadele eden takımımıza  iyi idare ediyor ve destek veriyorlar. 

Hamzaoğlu coşkulu günler geçirtti

Bu arada Milli takım antrenörlüğüne ve daha sonra Galatasaray’ın başına  geçen gurur duyduğumuz  Hamza Hamzaoğlu ve ekibinin 3,5  sezon  takımın başında olmaları, başarıları bizleri sevinçli ve coşkulu günler geçirtti. Hamzaoğlu ve ekibinin takımın başında ayrılmasından sonra, Mustafa Reşit Akçay ve ekibi sezon  başında yönetim kurulu tarafından takımımızda görevlendirildi. Ligin ilk 6 haftasında çok başarılı olduk. 11 puan elde ettik. Fakat ne yazık ki  6. Haftadan sonra yaptığımız ligin ilk yarısının  son 10 hafta maçında  sadece 4  puan topladık. 

Karamsar olmanın zamanı değil 

Yönetim kurulu,  Teknik Direktör değişikliğine gitti. Dünya çapında bir futbolculuk yaşantısı olan Roberto  Carlos takımımızın  ligin ikinci yarısında başında olacak.” Modern Akhisar Arena stadının yapılmakta olduğunu, Akhisarlıların orada  takımlarını desteklemek için  can atmak istediklerini  söyleyen Hüsnü Kahraman, “Karamsarlığa ve kötümserliğe kapılmanın zamanı değil. Başta kulüp  başkanımız, yönetim kurulumuz,  belediye başkanımız, yardımcıları ile birlikte  ilçemizde futbolun içinde olan, Akhisarspor Taraftarlar Derneği,  Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş kulüpleri derneklerinin yöneticileri,  üyelerimizin büyük çoğunluğunun başkanlık, yöneticilik ve Akhisar’da futbol oynamış olan  kişilerin bulunduğu TÜRFAD olarak bizler, ATSO, Ticaret Borsası, Esnaf Kefalet Kooperatifi, meslek odaları ve işadamları ile birlikte kenetlenerek  tek yumruk olarak, geçmişi kurcalamadan, art düşünceyle hareket etmeden, ligin ikinci yarısında sıkıntılı günler yaşamamamız için, kenetlenerek, tek yumruk olarak hareket etmemiz gerektiğine inanıyoruz .

Kenetlenelim, tek yumruk  olalım

Biz TÜRFAD olarak  inançlıyız. Gelecek sezon  Akhisar Arena Stadında  Akhisarlılar  coşku içinde  4 büyükler başta olmak üzere diğer takımların  maçlarını izlemek izin  bu yaptığımız, “Kenetlenelim, tek yumruk  olalım” açıklamasına sahip çıkacaklarına yürekten inanıyoruz.” Dedi.