TÜRFAD Akhisar Şube başkanı Nurullah Zağlı, arkadaşları Memiş Büyük, İbrahim  Arslan, ve Tayfun Ursavaş  ile İlhami Sevgi’yi Hürriyet Mahallesi Emek Yapı kooperatiflerindeki   evinde ziyaret edip çiçek verdiler.

Emekli Memur olan eşi Aynur  hanımın  kahve ve ikramları ile eski günlerdeki futbol anılarının anlatıldığı sohbet bitmek bilmedi.

1949 doğumlu olan İlhami Sevgi, ilk olarak 1963 yılında Akhisar Doğanspor’da forma giydiğini öğrendiklerini söyleyen TÜRFAD Akhisar şube başkanı Nurullah Zağlı, “ İlhami ağabeyimiz Doğanspor’dan sonra Gençlikspor’da kendisini kanıtlayıp, profesyonel olarak 2 sezon  Manisaspor’da futbol hayatını sürdürdü. Manisaspor’dan  Bandırmaspor’a transfer olan İlhami Sevgi,1972-1973 yıllarında memleketi Akhisar’a gelip Akhisarspor forması ile taraftarları ile buluştu. Geçirdiği trafik kazası sonucu ayakları kırılan İlhami ağabeyimiz ne yazık ki  futbolu bırakmak mecburiyetinde kalmış. Akhisar’da hayatta bulunan efsane futbolcular arasında bulunan İlhami Sevgi ağabeyimizi arkadaşlarım ile ziyaret etmekten mutluluk duyduk. Önümüzdeki günlerde de bu gibi ziyaretlerimize devam edeceğiz.” Dedi. (Haldun Akyüz)