Haber Merkezi - Türkiye’de sadece ilçelerde Akhisar Bulunan Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) şubesinin yapılan olağan genel kurulunda başkanlığa eski belediye başkanlarından, Akhisar Sağlık Eğitim Kültür (AKSEK) Vakfı başkanlığını da yapan Hüsnü Kahraman seçildi.

Genel merkezden sonra 61 üye ile en fazla üyeye sahip olan TÜRFAD Akhisar şubesinin genel kurulu Seyhan Restoran sınırları içinde bulunan kendi lokallerinde yapıldı. 61 43 üyenin katıldığı genel kurulun Divan bakanlığını Avukat Emin varış 2. Başkanlığı ilhan Poyraz. Katip üyeliklerini de Yusuf Çalışkan ile Barış Durgut yaptı. Sayı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra döneminde başarılı başkanlık yapan Yılmaz Atabarut, faaliyet raporunu, okudu. Faaliyet raporu oy birliği ile ibra edildi. Denetim kurulu raporları ve tahmini bütçenin de okunması oylanmasından sonra seçimlere geçildi. Gizli oyl açık tasnifle yapılar seçim sonrası yönetim kurulu asil üyeliklerine Hüsnü Kahraman, Ahmet Akçalı, M.Kemal Şahin, Faik Kocaöğüt, Osman Oktay, yedek Yönetim kurulu üyeliklerine Barış Durgut, adem Vardar, Yusuf Çalışkan Mustafa Gezgin, Denetleme Kurulu Asil üyeliklerine Mehmet Emin Varış, Ufuk Merde, İlhan Poyraz, yedek üyeliklerine Mehmet Haşlaker, Adnan Kocaöğüt ve Emin Ali Otal seçildiler. Ayrıca yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yılmaz atabarut, Bircan Taşkınlar Vedat Helvacıoğılu, Atilla Çimen, ilhan Poyraz, Süleyman Şakrak, Barış Durgut’ta Genel Merkez delesi oldular. Yönetim Kurulu başkanlığına Hüsnü Kahraman’ı getirdi.

Seçim sonrası Hüsnü Kahraman, “Akhisar’a ve spor camiasına büyük hizmetleri geçen Yılmaz Atabarut ağabeyimizde bu göreve devralmak ve yükselttiği çıtayı muhafaza etmek gerçekten zor. O bizim her zaman başvuracağımız onursal başkanımız. Kongremize katılmayan TÜRFAD Akhisar şubesinin ilk kuruluşunda büyük emeği geçen ve ilk başkanlığını yapan Yılmaz Hızal’a da ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Bizler yönetim kurulu toplantılarımızı Yılmaz Atabarut ağabeyimizin önderliğinde bilindiği gibi tüm üyelerimizi davet ederek yapıyorduk. Bundan sonrada aynı şekilde yapacağız. Genel kurulda bizlere teveccüh gösterdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz.” Dedi. Yeni yönetimin yönetim kurlu üyesi Ahmet Akçalı’da, “ Yeni başkanımızın belerttiği gibi biz Yılmaz Atabarut ağabeyimizi hep aramızda görmek istiyoruz. Onun engin fikirlerinden yararlanacağız. Kendisine sağlıklı uzun ömürler dileriz.” dedi