190 üyeden 135 üyenin katıldığı seçimde Ruşen Üren 79 oy alırken Hülya Atak 56 oy aldı.

Saat 13.00'te başlayan kongrede Divan Başkanlığına Manisa Esnaf Sanatkarlar Birlik Başkanı Hasan Geriter, Başkan vekilliğine Yapı Sanatları Esnaf Odası bakanı Tahir Memişler, Katip üyeliklere İpek Atmaca, İdris Duman ve Fatma Yörük seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra, yönetim kurulu 4 yıllık denetim ve faaliyet raporlarını, Odanın 4 yıllık Bilanço gelir ve gider hesaplarını ve Gelir ve Giderleri hesaplarını ve Denetim Kurulu raporunu, 4 yıllık yeni dönem çalışma programı Oda sekreteri Eda Özcan okudu.

Dilek ve temenniler bölümünde her iki aday Ruşen Üren ve Hülya Atak birer konuşma yaptıktan sonra seçime geçildi.

Saat 17.00'de sandıkların açılmasıyla 79 oy alarak beşinci kez kazanan Tuhafiyeciler Manifaturacılar ve Hazır Giyim Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Ruşen Üren;" Tüm üyelerimden Allah razı olsun. Biz yönetim olarak bu seçime 4 yıl önce aday olduğumuzda sizler destek verdiniz. Bir kez daha 4 yıl görev verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Çok sağ olun" dedi.

Akhisar Tuhafiyeciler Manifaturacılar ve Hazır Giyim Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurul seçimine Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Manisa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül, Akhisar Kahveciler Odası başkanı Erkin Güney, Akhisar Terziler Odası Başkanı Sami Ekerbiçer, Akhisar Şoförler Odası Başkanı Emin Akarsu,Demirciler Odası başkanı Ersen Tepeci, Akhisar Esnaf sanatkarlar Odası başkanı Hasan Ali Men,  Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Güral, Akhisar Yapı Sanatları Odası Başkanı Tahir Memişler, Akhisar Marangozlar Odası Başkanı Hüseyin Güleç, Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası başkanı Osman Çakar, Akhisar Lokantaçılar Odası başkanı Pınar Gören, Akhisar Bakkallar Esnaf Odası başkanı Zafer Kara, Akhisar Elektrikçiler Esnaf Odası başkanı Üzeyir Aslan, Turgutlu Bakkallar Odası başkanı Ergün Çolak, Turgutlu Tenekeciler Odası başkanı Faruk Ulaş,  Turgutlu Kahveciler Odası başkanı Cenk Vatansever, Akhisar Berberler Odası başkan vekili Salih Solakoğlu, oda üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Akhisar Tuhafiyeciler Manifaturacılar ve Hazır Giyim Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ruşen Üren ve yönetim kurulu üyeleri Bilen Aras, Selim Uyar, Adnan Can, Salih Talkan, İdris Duman, Soner Sait denetim kurulu Hayriye Arıkan, Taşnur Baydemir, Özlem Yıldıztaş'tan oluştu.