Akhisar’da 23 Şubat Çarşamba günü yapılacak olan Tuhafiyeciler Manifaturacıları ve Hazır Giyim Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde başkan adaylığını açıklayan Hülya İç Giyim sahibi Hülya Atak, işyeri önünde pilav ayran hayrı düzenledi.

Akhisar’da 2012 yılında KOSGEB’in sağladığı kadın girişimci desteği ile işini kuran Hülya Atak, sektördeki 10 yıllık tecrübesi ile kayıtlı olduğu odanın seçimlerine aday oldu. Atak, Paşa Mahallesi 2. Nakliye Caddesi’nde bulunan işyerinin önünde Cuma öncesi vatandaşlara pilav ayran ikramında bulundu.

Akhisar Tuhafiyeciler Manifaturacıları ve Hazır Giyim Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde başkanlığa aday olan 48 yaşındaki iş insanı Hülya Atak; “Odamızın 23 Şubat Çarşamba günü yapılacak seçimlerinde ben ve ekibim aday olduk. 10 yıldır Akhisar’da esnaf olarak Hülya İç Giyim mağazasını işletiyorum. Odamızın daha iyi yerlere gelmesi, mesleğimize ve meslektaşlarımıza faydalı projeler sağlamak adına bu yola çıktık. Tüm üyelerimizin desteğini bekliyorum. Bu odayı hep birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.

23 Şubat Çarşamba günü Park içi düğün salonunda yapılacak seçimde, sürpriz yaşanmazsa yeni başkan adayı Hülya Atak ve mevcut başkan Ruşen Üren’in listeleri yarışacak.