Bunalıma giren  Alpay Ç (35) Akhisar tren garından Hareket eden yük katarının altına atlayarak hayatına son vermek istedi. 

Sağ bacağı kopan, sol bacağı bilekten parçalanan Alpay Ç. Olaya yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alındı. Saat 10.30 sıralarında meydana gelen olayda Alpay Ç. nin  Akhisar Devlet Hastanesi baş tabibi Uzman Doktor Erol Karaca  yaptığı açıklamada, “ arkadaşlarımız  sağ bacağı dibinden kopan, sol  bacağına bileğinden parçalanan arkadaşı en kısa zamanda müdahale ettiler. İlk müdahalesi bir ekip tarafından yapıldı. Uzman doktorlarımızı kopan bacak ve bileğin parçalanması nedeniyle tekrar yerlerine bağlanmasının imkansız olduğunu, hayati tehlikesi olan hastanın yoğun bakımda  titiz bir tedavi altında bakımı yapılıyor.” Dedi.

Olay saat 10.30 sıralarında  Akhisar şehir merkezinde  İlçe Emniyet  Müdürlüğü ile   hemen arkasındaki 44 sokak ile arasındaki  rayların üzerinde  meydana geldi. Olaya el koyan Cumhuriyet Savcılığını intihar nedeni ve olay hakkında soruşturma başlattı.