Torba Yasa tasarısına karşı çıkarak Bodrum'dan Ankara'ya yürüyüş başlatan Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) üyeleri, Akhisar’da da yürüdü. 

Torba Yasa tasarısına karşı çıkarak Bodrum'dan Ankara'ya yürüyüş başlatan Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) üyeleri, Akhisar’a ulaştı. TMMOB Yasası'nın değiştirilmesini içeren torba yasa, protesto edildi.

TMMOB kanununun da aralarında yer aldığı 24 kanunda değişikliği öngören Torba Yasa'yı protesto eden TMMOB üyeleri, geçen salı Bodrum'dan Ankara'ya sembolik yürüyüş başlattı. 14 Şubat'ta Ankara'da gerçekleştirilecek Genel Kurula katılmak üzere yola çıkan TMMOB üyeleri Akhisar’da da bir yürüyüş gerçekleştirerek basın açıklaması yaptı. 

Tahir Ün Caddesinin başından başlayan yürüyüşe Akhisar Mimarlar Odası üyeleri, mühendisler ve bazı sivil toplum kuruluşu üyeleri de destek verdi. Akhisar Öğretmen Evi önüne kadar gelen TMMOB üyeleri 'TMMOB Yürüyor Mücadele Sürüyor', ' AKP Al yasanı başına çal' ve 'AKP'den hesabı emekçiler soracak' sloganları attı.

Akhisar Mimarlar Odası başkanı Ahmet Şen’in yaptığı basın açıklamasının ardından TMMOB üyeleri Soma’ya hareket etti.