Samimi ortam içerisinde geçen iftar programında aileler uzun süre sohbet etme imkanı buldu. Gecede konuşan TEMAD Akhisar Şube Başkanı Cemil Gündüz; “Üyelerimizle birlikte Şehit ve Gazi ailelerimizle birlikte iftarda buluştuk. Şehit ve Gazi ailelerimizin her zaman yanlarındayız. Bu günlerimizi Şehit ve Gazilerimize borçluyuz. Kimisi evladını şehit vermiş, kimisi eşini şehit vermiş Kimisi gazi olmuş onlara ne yapsak borcumuzu ödeyemeyiz. 

Onlar ülkemizin birliği ve beraberliği için şehit düştüler, gazi oldular. Gazilerimiz ve şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Acılarınızı paylaşıyor, şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Gazilerimize sağlıklı ömürler diliyoruz.

Övgülerin en güzeline layık olan Şehitlerimizi ve Gazilerimizi asla unutmayacağız, Türk milletinin kalbinde ebedi yaşayacaklardır.  

Şehit ve Gazi aileleri ile buluştuğumuz bu iftar yemeğinde bizleri yalnız bırakmayan Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar ve ailesine, Akhisar İlçe Jandarma Komutanı Mete Demir’e TEMAD Akhisar Şube üyelerimize, Davetimize katılan tüm Şehit ve Gazi ailelerine, ayrıca Yemeği düzenleyen Derneğimizin Başkan yardımcısı İşletme Müdürü Mehmet Güneri arkadaşımıza, Yönetim Kurulu üyemiz Oğuzhan Ay Arkadaşımıza ve İşletme sahibi Erdem Dal’a  kendim ve yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyor, herkese hayırlı Ramazanlar geçirmesini diliyorum” dedi.