TEMAD Akhisar Şube Başkanı Cemil GÜNDÜZ  ve Yönetim Kurulu üyeleri,  Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Akhisar İlçe Başkanlığı (TEMAD)   kurulduktan sonra kendilerini yalnız bırakmayan ziyarete gelen   Akhisar Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Av. Günhan  BAKIRLIOĞLU  ve Yönetim Kurulu üyelerini,  Muharip Gaziler Derneği Başkanı  Suat TARYAN  ve Yönetim Kurulu üyelerini   ziyaret etti.

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Av. Günhan  BAKIRLIOĞLU  ve Gaziler Derneği Başkanı  Suat TARYAN ziyaretlerinden dolayı TEMAD Akhisar Şube yönetim kuruluna teşekkür ettiler.

Dernekler çalışmaları ile ilgili bilgi alış verişinde bulundular .Dernekler  aralarında ortak projeler yapılabileceğini konuştular. 

TEMAD Akhisar Şube Başkanı Cemil GÜNDÜZ  Atatürkçü Düşünce Derneği  önemli bir misyonu üstleniyor. Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün İlkeleri ve düşüncelerini Topluma ve yeni nesile kazandırmaları ve bu yoldaki çalışmalarında başarılar diledi.

TEMAD Akhisar Şube Başkanı Cemil GÜNDÜZ Muharip Gazilerimizin hayatımızda çok önemli bir yeri var. Destanlar yaratan  gazilerimiz tek tek birer onur abidemizdir. Bizler, gazilerimizle ne kadar övünsek azdır. Onlar, o kadar asil bir yüreğe sahiptirler ki işte belki de bu yüzden bu özel durum kendilerine nasip olmaktadır. Gazilik şeref ve onuruna nail olmuş insanlarımız her şeyin en güzeline layık olanlardır. Onlar saygının en büyüğünü hak edenlerdir.Her zaman gazilerimizin yanında olacağız.