Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık zirvesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Belediye Meclis Üyesi ve Manisa İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Doğan Ensivri, başarı ve katkılarından dolayı Bursa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ömer Çelik tarafından verilen plaket ile onurlandırıldı.
Manisa tarihinde ilk defa Manisa’da faaliyette bulunan, Manisa tarımının her aşamasında yer alan sektörün temsilcileri ve tarımsal kuruluşlar 8-10 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Manisa 1. Gıda Tarım ve Hayvancılık Zirvesinde buluştu. 

Manisa Anemon Otel’de Zirveye, Manisa Valiliği, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Üretici Birlikleri, Kooperatifler, Ziraat ve Ticaret Odaları, Ticaret Borsaları, Meslek Örgütleri, Akademisyenler, Önder Çiftçiler, Yerel Yönetim Temsilcileri katıldı. Zirve ile aynı zamanda Manisa’da faaliyette bulunan tarım örgütleri ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı temsilcileri de bir araya geldi. Bakanlık temsilcilerinin de yer aldığı zirvede son gün plaketler takdim edildi.

Zirvenin son günü başarı ve desteklerinden dolayı plaket alan Veteriner Hekim Doğan Ensivri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Encümen Üyesi ve aynı zamanda Manisa İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı olarak zirvede yer aldı. Ensivri: “ Zirvenin Manisa için önemli olduğuna dikkat çekerek almış olduğu plaket için teşekkürlerini belirtti”