Akhisarpress.com - Akhisarspor Taraftarları Derneği Akhisar'a yeni atanan Kaymakam Kaan Peker'i ziyaret etti. Başkanı Nihat Uz ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette Kaymakam Peker'e Akhisarspor Forması ve Akhisarspor flması hediye ederken, Spor tarihi araştırmacısı İbrahim Macana'da Akhisar'daki tarihe karışmış spor kulüblerini gün ışığına çıkaran Nostalji foto albümünü hediye etti.

Akhisarspor'un Akhisar'da çok büyük bir etken olduğunu belirten, Yeni Kaymakam Peker, "Gerçekten Akhisarspor'un Süper Lig'de olması insana gurur veriyor. Ben bile buradaki spor coçkusu ile kendimi bir Akhisarsporllu gibi hissediyorum. Spor'un her dalı çok güzeldir. Ancak futbool insanlara bam başka bir coşku katar, Akhisarspor'da bu şehire o coşkuyu yaşatıyor. Bütün bunların yanı sıra futbolu güzel yapan siz taraftarlarsınız, derneklersiniz." dedi.

Yaklaşık yarım saat süren ziyarette Kaymakam Peker Taraftarlar Derneği yönetimi ile uzun süre sohbet etti. Ziyate Dernek Başkanı Nihat Uz'un yanı sıra dernek yönetim kurulu üyeleri Turan Gül, Deniz Aktaş, Aydan Akkuş, İsmail Atar, Erdal Kiraz ve spor araştırmacısı İbrahim Macana katıldı.