Mustafa ÖZDEMİR

Akhisarspor Taraftarlar Derneği “Sen Varsan, 1 Fazlayız Sen Yoksan 1 Kişi Eksiğiz” sloganı ile Cumartesi günü Fenerbahçe maçı için tüm Akhisarlıların takıma destek vermelerini istediler.

Akhisarspor Taraftarlar Derneğinde yapılan basın açıklamasını Başkan Nihat Uz okudu. Nihat Uz konuşmasında; “14 Mayıs 2012 Çaykur Rize maçı sonrası şampiyon olarak süper lige çıkan takımımız bizlere büyük mutluluklar yaşatarak Akhisar şehri için tarih yazmıştır. Bu güne kadar hizmeti geçen herkese gönül dolusu teşekkürü bir borç biliyoruz. Ege Bölgesinin süper ligde tek temsilcisiyiz. İlk dokuz haftalık periyotta 10 puanla 14.ncü durumdayız. 03 Kasım 2012 Cumartesi akşamı Manisa 19 Mayıs Stadyumunda Fenerbahçe Spor Kulübü ile yapılacak olan müsabaka ile beraber zorlu bir fikstür sürecine girecek olan takımımıza naklen yayına rağmen televizyon başından değil alın teri akıtanlara tribünlerden destek vermek üzere çağrı yapıyoruz. Statta oluşacak pozitif atmosferin takımı ateşleyecek bir güç olduğuna inanıyoruz. İyi günde herkesin sahiplendiği takımımıza bu zorlu fikstür sürecinde kötü de oynasak iyi de oynasak teknik heyetimize ve futbolcularımıza maçın son düdüğü çalıncaya kadar tam destek vermeye davet ediyoruz. Kulüp Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Heyetimiz, Takımımız üstüne düşen görevleri en iyi şekilde yapmaktadır.

Büyük Akhisarspor Taraftarı Şimdi Görev Zamanı !

Dosta düşmana, Akhisar'ın, Akhisar'!ılığın ve taraftarlığın ne demek olduğunu gösterme zamanıdır...

Şimdi Görev senin !

Giy Formanı, Tak Atkını, Al Yeşil Siyah Bayrağını Gel Stada...Tüm Tribünleri Yeşil Siyah Yapalım... Zaman sahada onuruyla mücadele edenlerle bütünleşme zamanı... Vakit alın teri dökenlerle bütünleşme vakti...

Lige yeni başlıyormuşuz gibi; arkadaşını, eşini, dostunu, aileni de al gel bu defa... 90 dakika susmadan, skor ne olursa olsun takımını destekle...Tribün birlikteliği ve görsellik için sadece ve sadece "YEŞİL SİYAH" giyinmeye özen göster!

Unutma! Bugüne kadar kazanılmış ve kazanılacak bütün zaferlerde taraftar olarak senin de imzan i var!

Efsaneleri yaşatan arkasından yürüyenlerdir...

Biz Akhisarspor Taraftarları Derneği olarak dün, bugün, yarın onurlu ve gururlu bir şekilde Akhisar Belediyespor Gençlik ve Spor Kulübünün armasının arkasında olduğumuzu kamuoyuna bildiririz.” Dedi.