Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170. Yıl dönümü nedeni ile Akhisarspor Taraftarlar derneği Emniyet Müdürü Engin Pınar ve tüm polis teşkilatını ziyaret etti.

Akhisarspor taraftarlar derneği başkanı Nihat Uz, Yönetim Kurulu üyeleri Erhan Yılmaz, Murat Şırnak, Aydan Akkuş, Deniz Aktaş, Suat Şenay ve
  Doğan Düztaş ile birlikte ilk olarak Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınarı makamında ziyaret ederek Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170. Yıl dönümünü kutladılar. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Nihat Uz “Gece gündüz demeden çalışan halkın huzur ve güvenini sağlayan Türk Polis Teşkilat’ımızın 170. Kuruluş Yıldönümünde sizlerin ve tüm personelinizin Polis Gününü en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Emniyet Müdürü Engin Pınar’da, Kendilerine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek “ Sizlerin çalışmalarını takip ediyorum bu anlamlı günde bizlere yapmış olduğunuz ziyaretinizden dolayı biz size teşekkür ederiz.’’dedi. Taraftarlar derneği Polis Haftası nedeni ile daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğündeki personeli ziyaret ederek günlerini kutlayıp lokum ikramı etti. Daha sonra taraftarlar derneği Merkez Karakolunu ziyaret ederek orada görevli polislerinde günlerini kutlayarak burada İlçe Trafik amirliğinde ve Bölge Trafik amirliğine geçti. Burada polis haftasını kutladıktan sonra yağmur çamur demeden vatandaşının huzur ve güvenini sağlayan tür Polisinin Akhisar Kapaklı köyünde yol kontrolü yapan trafik ekiplerini de unutmadı. Daha sonra Akhisar Adliyesinde görev yapan polislerinde polis haftasını kutlayan taraftarlar derneği ve yönetimi son olarak Yel değirmeni mevkiindeki karakolu da ziyaret ederek orada görev yapan polislerinde kuruluş yıldönümünü kutladı.