Eski Tekel Fabrikası'nda Celal Bayar Üniversitesi'ne bağlı olacak 4 yıllık fakülte inşaatının tamamlanması adına "Akhisar Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği" tarafından yürütülen Akhisar'a İz Bırak kampanyasına bağışta bulunan Tadhisar Fırın Cafe işletmecileri Oğuzhan ve Kutluhan Avcı'yı, dernek başkanı ve Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, makamında ağırladı.

Sohbet esnasında Belediye başkanı Salih Hızlı; "Akhisar, ortalama olarak 9000 yıllık insan yaşamı geçmişi, 5000 yıllık bir şehir geçmişi olan bir bölge. Bu topraklarda yaşayan tüm insanlar yavaş yavaş ama hiç durmaksızın bu şehrin medeniyetine katkı sağladı. Bu durumu bu gün de görüyor olmak sevindirici. Akhisar'da ticari işlerini başarıyla yürüten, bu şehrin kalitesini yükseltmeye çalışan Tadhisar markasının sahiplerine Akhisar'a katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu üniversite Akhisar'ın, Akhisarlının... Sahip çıkmak ise hepimizin görevi" dedi.

Tadhisar Fırın ve  Cafe işletmecileri Oğuzhan ve Kutluhan Avcı; 10.000 TL değerindeki bağış çekini dernek başkanı ve Akhisar Belediye Başkanı olan Salih Hızlı'ya verirken: "Biz, Akhisarlı bir firma olarak bu kampanyaya katılmayı bir görev olarak görüyoruz. Elimizden geldiğince görevimizi yerine getirmeyi amaçladık. İnşallah tüm Akhisarlılar duyarlılık gösterir ve bu fakülte bir an önce eğitim hayatına başlar" dediler.