Su ve Teknoloji Derneği’nin (SUTEK) 5. Su ve Çevre Konferansı ve Ödül Töreninde, “Çevre Dostu Sevgi Ödülü” Akhisar’da 23 yıldır veterinerlik yapan Doğan Ensivri’ye verildi.  

İzmir Sabancı Kültür Sarayı’nda yapılan konferans ve ödül töreninin açış konuşmasını  SUTEK Bilim Kurulu Üyesi Siyaset Bilimci-Yazar Ozan Erdem’in yaptı. Törene, Su ve Teknoloji Derneği yöneticileri, HAK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hizmet-İş Kurucu ve Onursal Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Valiliği, çeşitli sivil toplum kuruluşları, Zorlu Enerji, SANKO Enerji Jeotermal Elektrik Santral Yatırımcıları Derneği (JESDER), belediye başkanları, akad

“Çevre Dostu Sevgi Ödülü” Akhisar’da Çağlak Veterinerlik Klinik Merkezi İşletmecisi Veteriner Hekim Doğan Ensivri’ye, ödülü SUTEK Bilim Kurulu Üyesi Suat Yapalak  verdi.  Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörlüğü, Akhisar Belediye Meclisinde MHP gurubunda da görev yapan, Milletvekili Aday adayı da olan, Cumhur İttifakında Akhisar Belediye Meclis Üyeliği listesinde 2. Sırada bulunan, Doğan ENSİVRİ, “Bu ödülü bana verilmesini sağlayan herkese teşekkür ederim. Sizlere Sevgi ve suyu anlatan bir hikaye anlatmak istiyorum’  ‘İki sevgili konuşuyorlarmış, biri diğerine ‘beni ne kadar çok seviyorsun’ diye sorar, diğeri de ‘dünyalar kadar desem değil, sadece bir damla su kadar seviyorum. Muhtaç olduğunda anlarsın.’ Demesi benim ve ailem için çok önemli. Tüm rahmetlik atalarım ve eşime, çocuklarıma ve şahsıma  çevre ve hayvan sevgisi adeta ruhlarımıza işlemiş. Hiçbir etki yapmama rağmen oğlum Emincan Ensivri’de  Balıkesir Üniversitesi Veterinerlik fakültesi 2. Sınıf  öğrencisi. Fakültenen Akhisar’a geldiğinde  hemen önlüğünü giyip işletmemizde bana yardım ediyor. Tekrar  bu ödülü şahsıma layık gören herkese sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi. (Haldun AKYÜZ)