Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akhisar Belediye Başkan aday adayı Nefise Şükran Füzün, Akhisar’ın ilk ve tek kadın oto boya ustası Yeşim Çakır’ı ziyaret etti.

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından ‘Yılın Kadın Girişimcisi Onur Belgesi’ ödülüne layık görülen Yeşim Çakır’ı iş yerinde ziyaret eden Şükran Füzün ayrıca ilk kadın girişimci belgesi sahibi Çakır’ı tebrik edip hayırlı işler diledi.

Kadınların istediğinde her işi başarabileceğini kaydeden Şükran Füzün, “Kadınlar iş hayatında daha fazla söz sahibi olmalı, üreten ve çalışan bir toplum için bu yönde atılan adımları desteklemeli ve bu çabaya ortak olmalıyız. Üretken, çalışkan ve cefakar Türk kadını, imkan verildiğinde her türlü başarıla ulaşmakta zorluk çekmiyor. Yeşim Çakır’da bunun en güzel örneklerinden biridir. Kadın isterse yapamayacağı iş yoktur” şeklinde konuştu.

Akhisar sanayi sitesinde bakıma gelen araçları zımparalayıp macun çeken, astarlayıp boyayan 2 çocuk annesi Çakır’da “Kadının yapamayacağı iş yoktur. Yeter ki istesin. Kadınlar çalışmalı, üretmelidir. Bana 'yapamazsın' dediler ben de hırs yaptım. 'Bu işi yapacağım' dedim ve yaptım. Yapamazsın diyenlere yaptığımı kanıtladım. İşimi çok seviyorum. Eşim de en büyük destekçim” dedi.

Çakır ayrıca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Şükran Füzün’e seçim çalışmalarında başarılar diledi.