Akhisar Belediyesi 2014 yılı olağan Şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında meclis salonunda yapıldı.

İki gündem maddesinin yer aldığı meclis toplantısı yaklaşık yarım saat sürdü. Gündemin ilk maddesinde Büyükşehir Belediyeciliğine geçiş sürecinde İtfaiye Müdürlüğünün bütçedeki yeri nedeniyle münakale yapılmasını Mali Hizmetler Müdürü Yusuf Girgin meclise sundu ve oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin son maddesinde ise İmar ve Şehircilik İleri Müdürü Süleyman Bal imar değişiklikleri ile ilgili okuduğu üç madde oy birliği ile kabul edildi. Meclis sonunda yer alan soru önergeleri ile ilgili Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı; Çevre Hizmet Birliği tarafından Kayalıoğlu Beldesine yapılacak olan tesis hakkındaki soruları yanıtladı. Tesisin proje sürecinde olduğunun altını çizen Başkan Hızlı, henüz alınmış kesin bir kararın bulunmadığını, bu süreç zarfı içerisinde tesisin Kayalıoğlu Beldesine yapılmasından yana olmadığını ancak süreci iyi takip etmek gerektiğini ve yapılan hibeyi kaybetmek istemediklerinin altını çizdi.