Akhisar S.S Mermerciler Kooperatif Yönetim kurulu Başkanı Recep Kalın Yönetim kurulu üyeleri Mehmet Ateş Erdoğan Akkuzu İdris Aslan Halil Akdağ,,Mehmet Yıldız,,Serkan Kalın, ve Akif Karakaş Birlikte Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri'yi makamında ziyaret etti.

.S.S Mermerciler Kooperatif Yönetim kurulu Başkanı Recep Kalın  Yönetim kurulu üyeleri Ensivri ye Aktif Çalışmalarınızda sonsuz başarılar diliyorum diyerek üye Akif Karakaş çiçek  Serkan Kalın da hediye İdris Aslan da  davetiye sundu.

Başkan Kalın Ziyarette Sözlerinde sunları belirtti

Mermerciler olarak geçtiğimiz kurban bayramı Öncesi Mermerciler Sitesi ve mezarlık yolunu  Asfaltladınız Başta bizler ve Akhisar halkı Sizlere çok teşekkür ediyoruz Bu konuda Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün sonrasında çalışmalarında hizmet veren Siz  Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri tabiki emeklerinden dolayı Çalışan Personele Teşekkür ediyor Allah Razı olsun Diyoruz dedi.

Anlamlı Ziyaret karşısında çok mutlu olduğunu belirten Ensivri Mermerciler Kooperatifi nin  Çalışmalarını takdirle karşılıyoruz Davetinizden dolayı onur duyduğumu Belirtmeden geçemiyorum sizlere de Çalışmalarınızda Başarılar diliyorum dedi.