Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Akhisar ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmaları, vatandaşlar ve esnaf tarafından olumlu karşılandı.

Yapılan çalışmadan büyük memnuniyet duyan Akhisarlılar, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Akhisar ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirdiği yol bakım ve asfaltlama çalışması, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Konuyla ilgi mahalle sakinleri ve esnaf, düşüncelerini teşekkür ederek dile getirdi. Çalışmalar nedeniyle emeği geçenlere teşekkür eden Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Zengin, “Asfalt çalışmalarında emeği geçenlere teşekkür ederiz. Vatandaşın istediği bir nebze de olsa yerine gelmiştir. Yol asfalt veya taş döşenseydi iyi olurdu kanaatindeyim. Son alarak ileriki dönemde yola mahallem olarak taş yapılmasını istiyoruz” dedi. Mahalle esnaflarından Ramazan Umutlu da, “Mahallemiz güzel oldu, tozdan topraktan kurtuldu. Daha önce yol çok berbattı asfalt yapılması mahallemiz adına iyi oldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını destekliyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Sokağımız tozdan geçilmiyordu

Esnaf olarak çalışmadan memnun olduklarını ifade eden Kasım Erenbaş isimli esnaf ise, “Çalışmadan çok memnun olduk. Biz esnaflar olarak bu durumdan rahatsız oluyorduk. Yolumuz çok toz oluyor bu da bizi rahatsız ediyordu. Aylar önce Akhisar Belediyesi’ne asfalt için başvuru yaptık. Hiç bir sonuç alamadık ardından Büyükşehir Belediyesi’ne müracaat ettik. Onlar da sağ olsun gelip asfaltımızı yaptılar. Cengiz Ergün Başkan’a çok teşekkür ediyoruz” dedi. Yılmaz Kepenekli adlı esnaf da, “Yıllardır bu sokakta esnafım. Sokağımız ve yollarımız tozdan geçilmiyordu. Yolumuzu asfalt yapan Büyükşehir personeline ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.