Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun yönlendirmeleriyle, Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde kurulan Akhisar Belediyesi iftar sofrası Şeyhisa Mahallesi ve ardından Reşatbey Mahallesinde kuruldu. Pazartesi günü Şeyhisa Mahallesi Şeyhisa Camii yanında Çarşamba günü ise Reşatbey Mahallesi Mehmet Akif Ersoy İlkokulu önünde kurulan iftar sofrasına mahalle halkı hep birlikte iftar yaptı. 

Birlik, beraberlik ve dayanışmanın örneğini Akhisar’da hep birlikte yaşayıp, yaşattıklarını belirten Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, özlenen iftar sofralarının her yıl devam edeceğini söyledi.

Mahalle iftarları ile Ramazan ayının ruhunu hep birlikte yaşadıklarını dile getiren  Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Pandemi nedeniyle 2 yıl aradan sonra tekrar hep birlikte iftar sofralarımızda buluştuk. Bugün buraya gelerek bizleri onurlandıran mahalle halkımıza ve bu yemeğin organizasyonda emeği geçen Akhisar Belediyesi Aşevine ve herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tutulan oruçların ve edilen duaların kabul olmasını dilerim. Sosyal ve insan odaklı belediyecilik anlayışımızla hizmetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.