Toplantıda kurulun görev dağılımından sonra, bir önceki yönetim kurulu toplantısını ve bugüne kadar yaptığı faaliyetler değerlendirildi. Bunun üzerine bir dahaki toplantıya kadar hedeflenen çalışmalar konuşuldu..
 
 
Yeni yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kirazoğlu, toplantıda, üyelerimizin bizi göreve layık görmelerinden dolayı tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.
 
Kirazoğlu;" Bir ay gibi kısa bir zaman içersinde iyi bir çalışma yaparak üyelerimiz ziyaret ederek çalışmalarımızı anlattık. bizde aldığımız bu görevi layıkıyla yerine getirmek istiyoruz. amacımız burada çocuklarımızı iyi eğitim vererek mutlu etmektir. 20 yıldır kurumumuzda görev yapan başkanımız Halil Hatip'e teşekkür ediyoruz. Bizlerde aldığımız bu görevle, çıtayı yükseltmek istiyoruz. İlk toplantımızda kurum müdürümüz Nuray Bayraktar'ın getirdiği pastayı keserek birlik beraberlik içersinde iyi hizmetler yapmak istiyoruz diyerek sözlerine son verdi.
 
Akhisar Sevgi Çocukları Eğitim Derneği Yönetim Kurulunun Görev dağılımında Başkan: Hasan Kirazoğlu, Başkan Yardımcılar Mustafa Bayraktar, Kadri Boz, Muhasip Üye  Noyan Bayraktar, Sekreter Üyeliğine Semih Gürmen, Dernek Faaliyet ve Organizasyon Serpil Sözcüer, Basın yayın üyeliğine Kenan Molla ve Nazan Dağcıoğlu, Dernek ve Rehabilitasyon için Bilişim Teknolojiler üyeliğine Yunus Şener getirildi.