Akhisar Sevgi Çocukları Derneği kurum Müdürü Nuray Bayraktar öğretmenler Buket Kayalar, Yasemin Çelebi, Fatma Doğan ve öğrenciler ile birlikte 14 Mart Tıp bayramı nedeniyle Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Yöneticisi/Başhekim Uzm. Dr. Erol Karaca ve Başhekim yardımcısı Uzm. Dr. Sinem Albayrak'ı makamında ziyaret ederek öğrenciler grup etkinliklerinde yaptığı çiçeği Başhekim'e verdiler.

Sıcak bir ortamda geçen ziyarette konuşan Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Yöneticisi/Başhekimi Uzm Dr. Erol Karaca;" 14 Mart Tıp Bayramında sizlerin bu anlamlı günde bizleri ziyaret etmeniz bizi çok mutlu etti. Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi olarak hep sizlerin hizmetinizdeyiz. Her türlü sorununuzda bizlere ulaşabilirsiniz, kapımız her zaman açık. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Akhisar Sevgi Çocukları Derneği kurum Müdürü Nuray Bayraktar," 14 Mart Tıp Bayramı Günü dolayısıyla öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte sizlere ziyaretimizi gerçekleştirdik. Başta siz olmak üzere tüm doktorlarımızın Tıp Bayramını kutluyor ve bu kutsal görevinizde başarılar diliyoruz’’ dedi.