Genç Avukat Gökhan Sertel Akhisar Adliyesi önünde düzenlenen törenden sonra defnedilmek üzere Kırkağaç ilçesi Karakurt köyüne götürülerek orada kılınan öğle namazından sonra defnedildi.

Adliye önünde düzenlene törende konuşan Manisa Barosu Yönetim kurulu üyelerinden Avukat Ümit ARIŞLIEL’in kısa konuşmasından sonra konuşan yine Akhisar Avukatlarından Enes sağlam meslektaşı için kısa bilgi verdi. Sağlam konuşmasında “Gökhan Sertel 1980 şubat doğumludur.

Ticaret hayatında disiplinli çalışmaları ve emeğiyle yükselen Ahmet Sertel ‘in ikinci çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Bir erkek , bir de kız kardeşe sahiptir. Üç kardeşin de ortak noktası olan Doğu Akdeniz Üniversitesinde Hukuk bölümünü tamamlamış olmaktır.

Okul sonrasında stajını İzmir ‘de yapan ve babasını ani bir şekilde kaybetmesinden etkilenerek mesleki yaşantısına Akhisar ‘ da ailesinin yanında devam ettirmeye karar vermiştir. Mesleğini olabileceğinden çok daha kaliteli yapmaya özen göstermiş genç bir avukattı. Gökhan SERTEL işini daima titizlikle yapmış ve dürüst karakterinden hiçbir zaman taviz vermemiştir.

Çocukluğundan son ana kadar hayat dolu ve esprili karakteri ile bulunduğu ortama neşe katan genç meslektaşımız Gökhan’ın bu üzüncü vedası hepimizin yüreğini yaktı. Bu son yolculuğuna uğurlarken , Temiz kalbi, dürüstlüğü ve gülümseyen gözleriyle daima güzel hatırlayacağiz Gökhan ‘ı” dedi. Düzenlenen törene Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahier. Cumhuriyet Savcıları, Manisa Barosu Başkanı Av.Zeynel Balkız, Avukat arkadaşları, ailesi,sevenleri ve hukuk camiası katıldı.