Türmob Proje departmanı, Manisa S.M.M.M Odası, Akhisar İlçe Temsilciliğince ortaklaşa düzenlenen Seminere katılım çok yüksek oldu. Çevre İlçelerden ve Firmalardan da katılımın olduğu seminerde 2014 yılında on milyon cirosu bulunan firmaların 2016 yılından itibaren zorunlu olarak      E-Defter, E-Fatura Mükellefi olacağı belirtildi. Ayrıca yeni çıkacak tebliğ ile Tüm sağlık kuruluşları (hastane, eczane, medikal, doktor vs) ile turizm sektörlerinin de E-Fatura, E-Defter mükellefi olacağının altı çizildi. 

2016 yılında E-Defter ve E-Faturaya geçecek olan firmaların da katıldığı seminerin açış konuşmasını yapan Temsilci Şerif Şen ''E-Defter, E-Fatura, E-Arşiv, Kayıt Saklama, Arşivleme ve Entegrasyon önümüzdeki dönemde bizlerin çok meşgul alacağı konular olacak. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda yapmış olduğumuz bu seminerin verimli geçmesini ümit ediyorum. '' dedi. 

Luca Manisa İl Temsilcisi Sedat Güler ve Ankara Luca Destek ve Eğitim Uzmanı  Gülşah TAŞ'ın katıldığı seminerde,   E-Defter, E-Fatura , E-Arşiv hakkında bilinmesi gereken mevzuat hükümleri hakkında bilgiler verildi.   Dinleyiciler, Gülşah Taş'a merak ettikleri konuları sorarak  sürecin nasıl gelişeceğine dair notlar  aldılar. Dinleyiciler Gülşah Taş'ın sunumundan son derece memnun kaldıklarını belirttiler.

Tesmer Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Özükırmızı, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek programı tamamladı.