“Kütüphanesiz okul, kitapsız kütüphane kalmasın” sloganı ile başlayan kampanyanın hedefini anlatan AKGİAD başkanı Özkan Kalın; “Akhisar’da kütüphanesi olmayan tüm çevre okulları için kütüphane yaptırıp vatandaşların desteği ile tüm kütüphaneleri kitapla doldurmak hedefindeyiz. Akhisar kitap fuarının da bu kampanya için iyi bir hedef kitleyi oluşturduğunu düşünüyorum. Buradaki amacımız hem kitap toplamak, hem çocuklarımıza paylaşmayı öğretmektir. Akhisar Belediyesi’ne ve bu fuarı düzenlemekte emeği geçenlere bize burada bu fırsatı verdikleri için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.” Diye konuştu.

KİTAP BAĞIŞ KAMPANYASI SÜRÜYOR

Kitap toplama kampanyasının aralıksız sürdüğünü söyleyen Kalın; “Kitapları mahalle muhtarlarına, AKGİAD dernek binamıza ulaştırılmasını istiyoruz. Bu konuda bize destek olan tüm duyarlı vatandaşlarımıza, kütüphanelerin yapılmasında maddi destek sağlayan iş insanlarına ve kampanya sürecinde her daim yanımızda olan basın mensuplarına çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

KİTAP TOPLAMA MERKEZLERİ

Tüm mahalle muhtarları, AKGİAD dernek binası (Gölet Amfi Tiyatro arkası no: 5) iletişim numaraları  0554 872 37 90 – 0552 275 56 26