Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinde bu gece 20.56 sularında Kara Kuvvetleri komutanlığına ait 23’üncü Jandarma Tümen Komutanlığını emrinde görevli helikopter kalktıktan 1 dakika sonra takılmasıyla kaza meydana geldi.

Kaza sonucu helikopter içindeki 13 personel şehit olurken Akhisar’ın Beyoba mahallesinden Teknisyen Başçavuş Fevzi Kıral’da şehit düştü.

Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mete Demir 112 sağlık ekipleri ile birlikte saat 00.30 sıralarında Beyoba Mahallesinde ikamet eden Anne Nurdan Kıral ve babası Sabri Kıral’a şehadet haberini verdi.

35 yaşındaki Fevzi Kıral, İzmir’de ikamet eden Nilgin Kıral ile evli ve Sude Nur ve Zehra isminde iki kızı bulunuyor. Öte yandan şehit Fevzi Kıral’ın ağabeyi de Yüzbaşı Hürşehir Kıral’ın Edirne İpsala’da görev yaptığı bildirildi. Şehit Fevzi Kıral’ın eşi Nilgün Kıral’ın ise babaevine hareket ettiği bildirildi.

Şehit Fevzi Kıral’ın babaevinde gözyaşları sel olurken akraba, eş dost ve yakınları ile mahalle sakinleri yalnız bırakmadı ve evin girişini Türk bayrağı asıldı. (BG-HŞ-KM-ED)