Millet İttifakı’nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Sazoba ve Moralılar Mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm yollarından bahseden Dutlulu’ya mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

“BİZİM KOLTUK SEVDAMIZ YOK”

Sazoba Mahallesi sakinleriyle bir araya gelmekten onur duyduğunu belirten Besim Dutlulu’yu vatandaşlar coşkuyla karşıladı. Belediye başkanı olduğu zaman sürekli vatandaşlar arasında, onlarla iletişim halinde olacağını söyleyen Dutlulu, “Burada sizlerin arasında olmaktan çok mutluyum. Burası benim babaannemin köyü. Aranızda akrabalarım, dostlarım var. Size şunu söylemek istiyorum; bizim tek derdimiz Akhisar. Akhisar’a en iyi hizmetleri nasıl sağlarız, bunun düşüncesiyle hareket ediyoruz. Sizlerin desteğiyle seçilirsem eğer,  Akhisar’a hizmet etmek için çok çalışacağım ve çok mücadele edeceğim. Belediyeyi kapalı kapılar ardında yönetmeyeceğim. Bizim koltuk sevdamız yok. Ben sizlerin arasında olacağım. Akhisar’ın sorunlarını sizlerden dinleyecek ve bu sorunları sizlerle beraber çözeceğim. Bu seçimi artık Akhisar kazansın istiyoruz” diye konuştu.

“AKHİSAR’A LAYIK BİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM”

Moralılar Mahallesi’nde de coşkuyla karşılanan Besim Dutlulu, mahalle sakinleriyle hatıra fotoğrafı çekildi. Belediye başkanı olduğu zaman çok çalışacağını vurgulayan Dutlulu, “Allah nasip eder de ben belediye başkanı olursam sizlere çok çalışacağıma dair söz veriyorum. Sizlerin vereceği her destek, her oy bizim için çok önemli. Desteklerinize asla ihanet etmeyecek, size ve Akhisar’a layık bir belediye başkanı olacağım” ifadelerini kullandı.