Manisa’da ve bölgede düzenlenen Bocce Turnuvası’nda birinci olan Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi Bocce Takımı, Manisa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Savaş Duman’ı ziyaret etti.

Akhisar Gençlik Merkezi Müdürü Hasan Hüseyin Oktay, okul müdürü Mehmet Pehlivan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Hatice Bostan’ın yer aldığı ziyarette sporcular,  Savaş Duman’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette Savaş Duman, sporcuları elde ettikleri büyük başarıdan dolayı tebrik ederek, Bocce Türkiye Turnuvası’nda başarılar diledi. 

Ziyarette konuşan İl Müdürü Savaş Duman, “Türkiye’deki diğer İllerinden de katılan oldu. Bocce şampiyonasına bende kendilerini ziyaret ettim. Yarışmada sporculara nerdeyse bir hakeme bile gerek duymadan kendi kendilerini centilmence fair play çerçevesinde yarıştılar. Bocce oyunu birbirileriyle koordineli aldıkları sayıyı herkesin bildiği rahatça bir oyundur.  Yurt dışına baktığınız zaman Bocce de yaşları hep yüksek seviyede olan kişilerin oynadığı bir spor. Ülkemizdeyse gençlerin rağbet gösterdiği bir spor haline gelmeye başladı. Bu nedenle sizi tebrik ediyorum. Benim gözümde sizler şampiyonsunuz. İnşallah Milli Takıma da girmeyi başarırsınız.  Her zaman desteğimizle yanınızdayız, başarılarınızın devamını diliyorum dedi.

BOCCE TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI
Manisa’da Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi Bocce Takımı,  Bocce Turnuvası’nda ilde ve bölgede takım halinde birinci oldu.  Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün okul sporları faaliyetleri programı kapsamında düzenlediği  “Okullar arası Bocce Petank İl Birinciliği” müsabakalarında Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi Bocce Takımı şampiyon oldu. Ardından 14 ilden takımların katıldığı bölge müsabakalarında da başarı elde ederek birinci oldu. Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi Bocce Takımı, 2 Nisan’da Mersin’de düzenlenecek olan “Bocce Türkiye Turnuvası”na katılmaya hak kazandı. Takımda yer alan sporcular Merve Bozkurt, Hilal Akduman ve Sümeyre Ersoy Mersin’deki turnuvada Manisa’yı temsil edecek