Akhisar’da zeytinlikte bulunan yanmış kadın cesediyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 3 kişi gözaltına alındı. Şahıslardan anne S.K. gece saatlerinde adliyeye çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre cinayetle ilgisi olduğu öğrenilen ve Hashoca Mahallesi 67 sokakta ikamet eden sağır ve dilsiz oldukları belirlenen anne S.K, kızı S.K geçtiğimiz akşam gözaltına alındı. 18 yaşında olduğu öğrenilen oğulları ise şehir dışında yakalandığı bilgisine ulaşıldı. 

Şahısların evine yapılan incelemelerin ardından gözaltında sorgulandıktan sonra olay yerine götürülerek tespit yapıldı. Sonrasında ise tekrar şahısların Hashoca Mahallesindeki evine tekrar getirildi. Burada da yapılan incelemeler sonrasında şahıslar Akhisar Asayiş Merkezine götürüldü. Anne S.K gece saatlerinde adliyede nöbetçi savcı tarafından ifadesi alındıktan sonra tekrar Asayiş Karakoluna götürüldü. 

İkinci Ceset İddiası Güçleniyor

Akhisar’da geçtiğimiz 2013 yılının Aralık ayında kaybolduğu öğrenilen A.A’nın da sağır ve dilsiz olduğu bu kişilerle yakın ilişkisi olduğu iddia edildi. Bu kişinin de Hasköy yolu üzerindeki yanmış kadın cesedinin bulunduğu barakanın yakınlarına bir yıl önce öldürülüp gömüldüğü iddia ediliyor. 

Emniyet güçleri tarafından geniş çaplı soruşturma devam ediyor.