Akhisarpress.com - Akhisar Tuhafiyeciler Manifaturacıları ve Hazır Giyim satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulu bugün yapıldı. İki liste arasında Belediye Park İçi Düğün Salonunda yapılan seçimde mevcut başkan Ruşen Üren ve A. Vahap Dağ yarıştı.

Dostluk içinde geçen seçimde toplam 214 oyun 133'ünü alarak tekrar başkan seçilen Ruşen Üren; "Seçim dostluk çerçevesinde geçti, hepimiz Akhisar'a hizmet için varız.

Çarşamba Pazarı Yenileniyor

Konuşmasında 4 yıldır takibini ve çalışmalarını sürdükleri Çarşamba pazarı ile ilgili açıklamalarda bulunan Üren; "Belediye başkanımız Salih Hızlı'dan bunun teyidini aldık. 4 yıldır takibini yaptığımız Çarşamba pazarı artık yenilenecek. Şuan ki Çarşamba pazarı 20 yıllık bir yapı, kolonları ve betonları dökülüyor. Sebzecilerin olduğu pazar yeri yıkılıp, yıkıldıktan sonra 1 katı sebzecilere 1 katı tuhafiyecilere kapalı pazar yeri yapılacak. Çatı katına ve zemin katına da otopark yapılacak." dedi.

Tekrar başkan olarak seçilen Ruşen Üren'in yönetim kurulu listesinde Sabri Kalender, Gazanfer Tetiker, Bilen Aras, Oktay Aras, Ömer Gönüllü ve Selim Uyar yer alıyor.