1968 yılında Manisa’da dünyaya gelen Uzm. Ruhsar HAROVA, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu ve Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden Dermatoloji (Cildiye) Uzmanı unvanını aldı. Rize Çayeli Sağlık Ocağı ve Kocaeli Devlet Hastanesi’nde çalışan Ruhsar HAROVA, uzun yıllar Akhisar Devlet Hastanesi’nde çalışmış olup bundan sonra Özel Doğuş Hastanesi’nde hizmet verecektir.

Özel Doğuş Hastanesine gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Uzm. Dr. Ruhsar HAROVA, Cildiye Polikliniği’nde; Sedef, Behçet hastalığı, Allerjik hastalıklar ( ürtiker, kontakt dermatit, atopik dermatit ), Vitiligo, Akne, Nevus (ben), Cilt lekeleri, Saç ve tırnak hastalıkları, Hirsutismus ( aşırı kıllanma), Viral siğiller, Elektrokoter, Kriyokoter vb. rahatsızlığı olan hastaları kabul edecektir. Bunun yanında Kozmetik-Dermatoloji Ünitesinde de; Lazer epilasyon, Cilt bakımı, Cilt Gençleştirme, Ameliyatsız Yüz Germe, Kimyasal Peeling, PRP (Trombositten Zengin Plazma), Mezoterapi, Botox ve Deri Prick Testi gibi alanlarda hizmet verecektir.

Hasta memnuniyeti odaklı çalışma prensibi ile hizmet veren Özel Doğuş Hastanesi, kadrosuna dahil edeceği yeni çalışma arkadaşları ile bu misyonunu geliştirmeye devam edecektir.