Pınar Gören, Kadınlar gününde katılan üyelerine Kadın Girişimcilik Belgesi dağıttı. Lokantacı Köfteci ve Tatlıcılar Esnaf Odası başkanı Pınar Gören;" 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle de Akhisar’da kadın istihdamını artırmak için, kadın patron sayısını artırmak için elimizden gelen gayreti gösterdiğimiz Kadın Meclisi başkanlığı dönemimden beri bugün tescillenmiş oldu. Kadın Meclisi başkanlığımda KOSGEB Girişimcilik belgesi verdiğimiz hanımefendiler bugün işlerinin patronu oldular. Ekonominin mimarı olup şehrimize katkı sağladılar. 7 yıllık süreçte bu kadar çok kadını toplum hayatına kazandırmış olmanın bir kadın başkan olarak gururunu yaşıyorum.  Kadın hem ev hayatı hem toplum hayatı hem de ekonomik hayatta önemlidir. Bunu 2022’nin Ocak ayı itibariyle kayıtlı kadın esnaf sayımız 365 bin. Yani bu toplumun ekonomisinin yarısından çoğunu şekillendiren ekonomik hayata da katkı sağlamış olan kadın esnaflarımızla gurur duyuyorum.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde İşte Kadın sayfasında şahsımıza ve genel kurulumuza yer veren Yeni Asır gazetesinde çok güzel bir röportaj var bugün onun da gururunu yaşıyorum. Bu kazandığımız başarıları yürekli, çalışan, üreten Akhisar kadınına da hediye ediyorum.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajlarımızın en büyüğü aslında beyefendilere, kadınları anlamak zordur yalanına tutunmuş beyefendilere sesleniyorum. Dünya’daki bütün kadınları anlamak zorunda değilsiniz. Sevgi ve sadakat dolu bir eş olun, hanımınızı anlayacaksınız. Vefakar bir evlat olun annenizi anlayacaksınız. Sevgi dolu bir ağabey olun kız kardeşinizi anlayacaksınız. Bırakın Dünya’daki diğer kadınları anlamak da size düşmesin. Sizin üzerinize helal olan kadınları anlayarak işe başlayabilirsiniz. Bizim bundan sonraki tek amacımız kadın patron sayısını artırmak. Kadın başkan sayısını artırmak. Siyasette kadın temsilini artırmak olmalı. Burada bu kadar çok güçlü kadınla omuz omuza olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum. Mavi Hospital Halkla İlişkiler Müdürü Özge Çalışkan ve Diyetisyen Nil Kanat Hanımefendilerin en çok ihtiyacı olan güzellik ve diyet ihtiyaçlarını karşıladıkları için, Mavi Hospital’e çok teşekkür ediyoruz" dedi.