Akhisar’da 1 yıl önce inşaatına başlanılan Akhisar Arena Stadyumunda iki inşaat işçisi paralarını alamadıkları gerekçesi ile 30 metre yüksekliğindeki  vincin tepesine çıkıp intihara kalkıştı.

Mehmet Öztürk ve Hüseyin Gökçimen isimli iki işçi paralarını alamadıkları için stat inşaatında bulunan bir vincin tepesine çıkarak intihara kalkıştı.

Sağlık ekipleri ve itfaiye ekiplerinin hazır bulunduğu olayda İşçilerin paraları getirilerek aşağıya inmeleri için ikna edildi. Ancak işçilerden Hüseyin Gökçimen yükseklik korkusu nedeni ile vincin tepesinde baygınlık geçirdi. Bir süre arkadaşı Mehmet Öztürk tarafından kendine getirilmeye çalışılan Hüseyin Gökçimen, itfaiye ekiplerinin yardımı ile aşağıya indirildi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Gökçimen’in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Firma yetkilileri işçilerin parasının günü gününde Taşeron firmaya verildiği, taşeron firmanın ise kalfaya para verdiğini ancak Kalfa Ahmet Öztürk’ün işçilere paralarının ödemediğini belirtti.