Haber Merkezi

 

Özel Yüksel Lisesi öğrencileri İsa Bakır,Sinan Çimen,Tuğçe Taşdemir,Fulya Günay, Gülnihal Göztepe ,Okul Müdürü Mehmet Onar,Müdür Yardımcısı Neslihan Tekin ve Tarih Öğretmeni Ali Rasim Kartal nezaretinde Akhisar ilçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.


Okulların tatil olduğu dönemde (20 temmuz 2012) tayin olan Emniyet Müdürü Mehmet Turhan’ a yeni öğretim yılının başında “hoş geldiniz” anlamı taşıyan bu ziyaretin bir amacı da,eğitimin temel şartı olan huzurlu ve güvenli bir ortamın oluşmasında katkılarından dolayı güvenlik güçlerine öğrencilerin teşekkürlerini ifade etmekti.


Öğrenciler samimi ve sıcak bir ortamla karşılaştılar.Emniyet Müdürü Mehmet Turhan halkın ve öğrencilerin güvenlik güçlerinin yanında olmasının huzurlu bir ortamın oluşmasındaki önemi anlattı.


Bazı öğrenciler polis teşkilatını çok sevdiklerini ve polis akademisinde okumak istediklerini ifade ettiler.  Zaten resmi bir zorunluluk olmadan yapılan bu ziyaret ve öğrencilerin ellerindeki çiçekler güvenlik güçlerimize duyulan minnettarlığın samimi bir simgesiydi.