Özel Akhisar Hastanesi’ni temsilen; Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl ve Kurumsal Pazarlama Yetkilisi Buket İsalar İlke Makina’yı ziyaret etti. Hastane ekibini, İlke Makina Fabrika Müdürü Mehmet Ürkmez ve İş Sağlığı Güvenliği Uzmanı Ali Fuat Uğraş karşıladı.

Yapılan anlaşmaya ilişkin konuşan Fabrika Müdürü Mehmet Ürkmez, “Özel Akhisar Hastanesi, bizim sağlıkla ilgili bütün sorularımıza cevap verebilecek kalitede bir hastane, o yüzden bizde kurumumuzun ihtiyacı olan tedavi, muayene, vb. konularla ilgili anlaşma sağlamış bulunmaktayız. Bu sağlık protokolünü imzalamamızdaki en büyük etkenlerden biri, sağlıkla ilgili ihtiyaçlarımızın aynı gün içinde çözüme kavuşacağını bilmektir” dedi.

Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl da, “Hastanemiz, bölge halkı tarafından da kabul görmüş, açıldığı ilk günden itibaren  kurumsal olarak hizmet veren bir yapıya sahiptir. Yeterli uzman kadromuz ve ekipmanlarımızla bölgeye katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz. Akhisar ve bölgesinde hizmet veren birçok büyük kuruluşla hali hazırda anlaşmalarımız devam etmektedir. Anlaşmalı olduğumuz her kuruma nasıl kusursuz hizmet vermeye çalışıyorsak bundan sonra İlke Makina’ya da aynı titizlikle hizmet vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Akhisar Haber, Press Haber