Türkiyenin en Genç Akhisar Kent Konseyi Başkanı olan aynı zamanda Egenin en Genç Muhtarı olan Gökçeahmet Mahallesi Muhtarı Muhammed Mustafa ÖZDEMİR Türkiye Kent Konseyleri Birliği toplantısında Manisa ve Akhisarı en iyi şekilde temsil ederek herkezin taktirini topladı.

Hizmetleriyle ve başarılarıyla sürekli gündeme gelen Genç muhtar bu vesileyle Türkiye'nin en genç Kent Konseyi Başkanı olmuştu.
Mahallesine halkın imkanlarıyla yapmış olduğu hizmetler, belediyelerin vermiş olduğu Hizmetlerden daha fazla olmasıyla gündeme gelip başarı toplayan genç Muhtar. Bu başarısını Balıkesir Edremit te düzenlenen Türkiye Kent Konseyleri Birliği toplantısında Halkı için mücadele etmiş deprem bölgesi Akhisarı nasıl bir adım öteye taşırım derdine düşmüş ve diğer başkanlarından desteğini alarak yeni projelerinde diğer şehirlerinde desteğini alacağını söyledi. Şehirlerden Akhisar için destek aldığını ve gelecek günlerde bu  desteği açıklayacağım diyerek Akhisar artık yalnız değil dedi.

Genç Başkan, yerel demokrasinin yerleşmesi, belediyelerin yükünü hafifleterek halkın istek ve taleplerini yerelden alarak halk ile Belediye arasında gerçek manada istek ve taleplerini önceliğe göre, sosyal sorumluluğa ve projelere aracılık ve öncülük yaparak halkın refah seviyesini, psikolojik ve maddi durumunu en üst seviyeye ulaştırmanın çabası içinde olduğunu dile getiren Başkan ÖZDEMİR. Her alanda halkım için elimden gelenin fazlasını yapmaya kararlıyım ve hazırım. dedi.