Akhisar’da bir aracın ezdiği yavru kediye iki hayvansever arkadaş sahip çıktı. Olay, gece 22.10 saatlerinde Hacıishak Mahallesi 248 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yol üzerinde bulunan yavru kediyi plakası bilinmeyen bir otomobil ezdi. Sol arka ayağının üstünden otomobil geçen kediyi hemen korunaklı bir yere koyan Feyzi Tanışman, kendisi gibi hayvan sever arkadaşı Mesut Bağ’a haber verdi. 

İki hayvan sever arkadaş Mesut Bağ ve Feyzi Tanışman yaralı yavru kediyi hemen bir veterinere götürmek istedi. Gece saatlerinde veteriner bulmaya çalışan Mesut Bağ, arkadaşı olan Can-Vet Veteriner Kliniğini arayıp durumu anlattı. Yaralı kediye ilk müdahaleyi yapan veteriner, kedinin tedavisini yaptı. Yaralı ve sakat kalmaktan kurtulan yavru kediyi Akhisarlı hayvansever Mesut Bağ, tamamen iyileşene kadar bakımlarını üstleneceğini ifade etti.

Kedinin yardımına koşan hayvansever Mesut Bağ; “Gece saatlerinde arkadaşım Feyzi beni aradı. Bir yavru kediye arabanın çarptığını ve yaralı olarak bulduğunu söyledi. Hemen işimi bırakıp oraya gittim. Kediyi alıp muhafaza ettikten sonra veteriner arkadaşımızı aradık. Yavru kedi o kadar korkmuştu ki elimi ısırdı. Biz kedinin tedavi edilmesinin ardından tamamen iyileşene kadar sahiplendik. Kediyi ezip kaçan otomobil sürücüsünü kınıyorum. Sokak hayvanlarına eğer ki çarparsanız bırakıp kaçmayın. Lütfen trafikte daha dikkatli olalım.” dedi.