14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri kapsamında Akhisar’da Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda, Akhisar Müftülüğü tarafından program düzenlendi.


Katılımcıların ayakta ve yerde oturmasına rağmen çoğu kişinin salona giremediği program, saygı durulu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı. Program Akhisar Devran Tasavvuf Müziği Grubu ezgileri ve Semazen gösterimi ile devam etti.


Konuşmaların ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Daire Başkanı Dr. Faruk Görgülü tarafından katılımcılara konferans verildi.


Ardından Müftülük Tarafından Düzenlenen Kompozisyon Yarışmasında derece Alan Yarışmacılara ödülleri takdim edildi. 40 atrı kuran kursundan yarışmaya katılan derece alan 21 öğrenciye ödülleri verildi. Yarışmayı 1 olarak Bitiren Ulucamii Kuran Kursundan Nurdan Çiftçi ikinciliği Akçalı Kuran Kursundan Fatma Yıldırım kazanırken üçüncülüğü ise Kayalıoğlu Kuran Kursundan Ayşe Genç kazandı Ödüllerini Salihli Müftüsü Nurullah Sadıç ve Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı takdim etti.


Programda Son olarak Müftülük Pesonellerine de Ödül takdim edildi. Ödüllerini İlçe Kaymakamı Kamil Köten ve Belediye Başkanı Salih Hızlı verdi. Programa Katılanlar Arasında Akhisar Kaymakamı Kamil Köten Belediye Başkanı Salih Hızlı, Salihli Müftüsü Nurullah Sadıç Ak Parti İlçe Başkanı İ.Hakkı Şenyiğit,yönetim kurulu üyeleri,Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur ve yönetimi,MHP İlçe Başkanı Ali . Çavdar ve yönetim kurulu,Müftü Ramazan Orhanlı,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Göksugür, ve çok sayıda davetli yer aldı.


Programa Katılanlar Arasında Akhisar Kaymakamı Kamil Köten Belediye Başkanı Salih Hızlı, Salihli Müftüsü Nurullah Sadıç Ak Parti İlçe Başkanı İ.Hakkı Şenyiğit,yönetim kurulu üyeleri,Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur ve yönetimi,MHP İlçe Başkanı Ali . Çavdar ve yönetim kurulu,Müftü Ramazan Orhanlı,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Göksugür, ve çok sayıda davetli yer aldı.