Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Manisa Milletvekili Adayı Osman Oktay,  28.04.2015 Salı günü  MHP ilçe sekreteri  İbrahim Sarısakal, yöneticiler Hasan Dalar ve Süleyman Bakek, Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş  ile birlikte Akhisar Hayvan Pazarında vatandaşlarla buluştu.

Milletvekili adayı Osman Oktay burada hayvan yetiştiricileri ile sohbet ederek sorunlarını  dinledikten sonra  Akhisar S.S.Mermerciler Kooperatifi’ne geçtiler. Osman Oktay ve MHP heyetini mermerciler kooperatifi başkanı Recep Kalın karşıladı. 

Burada açıklamalarda bulunan Osman Oktay;” Bu planlı bir ziyaret değil. Hayvan pazarında vatandaşları dinlemeye gittik. Buraya gelmişken mermerciler sitesi sakinlerini de ziyaret edelim dedik. Sayın Recep Başkan da isteğimize olumlu yanıt verdi. Kendisine teşekkür ederiz” dedi.

Mermerciler Sitesi Başkanı Recep Kalın ise yaptığı konuşmada; Ziyaretten çok memnun kaldıklarını, sivil toplum örgütlerini her zaman beklediklerini, dertlerimizi, sıkıntılarımızı ancak bu şekilde yerinde anlatma imkanı bulduklarını ifade etti.