Mustafa ÖZDEMİR (Akhisarpress.com) - Akhisar Misak-ı Milli Ali Şefik ilk ve Orta Okulu Aile Birliği tarafından okul öğretmenlerine 24 Kasım Oğretmenler günü nedeni le öğlen yemeği verdi.

Yemekte konuşan Akhisar Kaymakamı Kamil Köten; “ülkenin kalkınması için her bireyinin eğitimli olması gerekir. Bu yüce görevi de yerine getiren siz öğretmenlerin bu özel gününüzü kutluyorum. Velilerimizin de öğretmenler için böyle güzel bir yemek düzenlemesinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Misak-ı Milli Ali Şefik İlk ve Ortaokulu okul aile birliği başkanı Sevin Yonat ve yönetim kurulu üyeleri Müjgan Sarıkaya Mukaddes Gülten Ayşe Okkalıoğlu, Vildan Evirgen, Ercan Çelik ,Gonca Aktaş, Meral Türkcan Bahriye Turanlı’nın organize ettiği yemeğe, Kamil Köten, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Cafer Tetik, Yılmaz Hazanoğlu, Adnan Menderes Lisesi müdürü Ahmet Girgin, Misak- ı Milli Ali Şefik ilk ve Orta Okulu İsmail Bilgen, Okul Başyardımcısı Ali Erkan, müdür yardımcıları, öğretmenler, emekli öğretmenler ve okul aile birliği üyeleri katıldı.

Yemeğin ardından öğretmenlere Özgür Kitap sponsorluğunda karanfil, Avşar Ticaret sponsorluğunda ajanda hediye edildi.