Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Anaokulu’nun minikleri 23 Nisan haftasını eğlence dolu etkinliklerle ve gösterilerle geçirdi. Hafta boyunca eğlenceye doyan minikler haftanın son 2 gününü de veli katılımlı gösterileriyle tamamladılar. 2 gün süren gösterilerde pandemi tedbirlerinin hafiflemesiyle birlikte çocuklarının gösterilerini ilk defa yüz yüze izleme fırsatı bulan Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Anaokulu velileri duygusal anlar yaşadı.

Sevimli Kelebekler Sınıfı’nın öğretmenleri Merve Özcan eşliğindeki “Kovboy” isimli gösterileri,  Parlayan Yıldızlar Sınıfı’nın öğretmenleri Seher Avcı eşliğindeki “Atam” isimli gösterileri, Renkli Kalpler Sınıfı’nın öğretmenleri Musa Aydın eşliğindeki “Çalkala” isimli gösterileri, Minik Kalpler Sınıfı’nın öğretmenleri Çilem Koç Ergin eşliğindeki “Ateş Böceği” isimli gösterileri,  Şekerle Sınıfı’nın öğretmenleri Vuslat Temiz eşliğindeki “Ay Yıldızlı Bayrağım” isimli gösterileri, Bahar Çiçekleri Sınıfı’nın öğretmenleri Bahar Çalışkan Akgün eşliğindeki “İzindeyiz Yüce Atam” isimli gösterileri, Uğur Böcekleri Sınıfı’nın öğretmenleri Murat Aşmakutlu eşliğindeki “Delisin” isimli gösterileri, Çalışkan Arılar Sınıfı’nın öğretmenleri Seda Kaymaz eşliğindeki “Modern Dans” gösterileri, Kardelenler Sınıfı’nın öğretmenleri Şeyda Topuz eşliğindeki “Tebessüm” isimli gösterileri ve son olarak Pırıltılar Sınıfı’nın öğretmenleri N. Sevilay Topuzkanamış eşliğindeki “Külkedisi” isimli gösterileri büyük beğeni topladı.

Okul müdürü Durmuş Eliuz yaptığı konuşmada “yaklaşık 2 yıldır pandemi tedbirlerinden dolayı veli katılımlı etkinlik gerçekleştiremediklerini ve pandemi tedbirlerinin hafiflemesiyle birlikte ilk defa veli katılımlı bir etkinlik yapabildikleri için çok mutlu olduklarını dile getirdi. Ayrıca pandemi tedbirlerindeki bu hafiflemenin devam etmesi durumunda havaların da düzelmesiyle birlikte etkinliklerin artarak devam edeceğini belirten okul müdürü Durmuş Eliuz hafta boyunca gerek etkinliklerin hazırlığında gerekse planlanmasında büyük emekleri olan tüm öğretmenlerime ve yardımcı personellerime sonsuz teşekkürlerimi sunarım dedi.