Toplamda 19 kırsal mahallenin birbirleri ve şehir merkezi ile bağlantısını sağlayan yolun kapanmasının ardından yaşanan ulaşım mağduriyetini gidermek için hemen hareket geçen Akhisar Belediyesi ekipleri, alternatif yollar üzerinde çalışmalarını tamamladı. Kısa sürede çalışmaların tamamlanmasından dolayı  Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkür ederek çiçek takdim eden Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş, Akhisar halkının böyle çalışkan bir belediye başkanına sahip olduğu için çok şanslı olduğunu dile getirdi.  

“İHTİYAÇ DUYULAN HER NOKTADA HALKIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İhtiyaç duyulan her noktada halkın yanında olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Besim Dutlulu, “Köylerimize yaptığımız yol hizmetimizden dolayı muhtarlarımız teşekkürlerini iletmek üzere ziyaretimize geldi. Bildiğiniz gibi Zeytinliova Mahallesi yolunun kapanmasından sonra 19 köyümüz ulaşım açısından mağduriyet yaşıyordu; çok şükür bu sorunu yoğun bir çalışma temposuyla kısa sürede çözüme kavuşturduk. 

İhtiyaç duyulan her noktada halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Güzel düşünceleri ve nazik ziyaretleri için muhtarlarımıza çok teşekkür ederim. Onlarla iletişimimiz güçlü. Birlikte çok daha güzel işler yapacağız” dedi. 

“ÇİFTÇİLERİMİZ DAHİL TÜM KÖYLÜLERİMİZİN RAHAT BİR NEFES ALDI”

Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş, “Akhisar Belediye Başkanımız Besim Dutlulu, bu güne kadar hiçbir isteğimizi geri çevirmedi ve her türlü talebimizi çözmek için canla başla çalıştı. Yol çalışmalarının yanında birçok noktada bir dediğimizi ikiletmeyen Başkanımız Besim Dutlulu ve ekibini her zaman muhtarlar olarak yanımızda hissettik. Ulaşım mağduriyeti yaşadığımız  alternatif yolları kullanışlı hale getirerek çiftçilerimiz dahil tüm köylülerimizin rahat bir nefes almasını sağladı. Başarılı çalışmalarından dolayı hem vatandaşlarımız hem de muhtarlarımız adına Besim Dutlulu Başkanımıza ve Akhisar Belediyesi’ne teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
 
Ziyarete Zeytinliova Mahalle Muhtarı Gülten Demir, Işıkköy Mahalle Muhtarı İlhan Şen, Üçavlu Mahalle Muhtarı Fatih Uyan, Bekirler Mahalle Muhtarı Fuat Kabayel, Sindelli Mahalle Muhtarı Tunay Aytan, Arabacıbozköy Mahalle Muhtarı Özcan Demirer, Eroğlu Mahalle MuhtarıMuslihittin Kılınç, Sakarkaya Mahalle Muhtarı Hayati Erkovan, Yatağan Mahalle Muhtarı Hüseyin Fikirli, Medar Mahalle Muhtarı Sırrı Başlamış, Erdelli Mahalle Muhtarı Mehmet Çetin, Sırtköy Mahalle Muhtarı Ramazan Tufan, Ballıca Mahalle Muhtarı İbrahim Özkul, Dayıoğlu Mahalle Muhtarı Taner Çetiner, Doğuca Mahalle Muhtarı Mustafa Akdeniz ve Sünnetçiler Mahalle Muhtarı Ceyhun Kılınç katıldı.