Akhisar da Devlet Karayolu üzerinde karşıdan karşıya geçen çocuğa motorlu sürücü çarptı.
Akhisar da yapımına devam edilen 3. üstgeçittin bulunduğu mevkide yolun karşısına geçmekte olan 7 yaşındaki Saner Girgin isimli erkek çocuğuna saat: 12.00 sıralarında annesi ve babaannesinin gözleri önünde motorlu sürücü çarptı.

Reşatbey Mahallesi ile Kethüda Mahallesini biri birine bağlayan üstgeçit inşaatı yakınındaki olayda Reşatbey Mahallesinden, Kethüdan Mahallesindeki akrabalarının düğününe gitmekte olan ve Annesi ile Babaannesinin de yanında olduğu fakat dikkatsiz motorlu sürücü yüzünden motorun altında kalan 7 yaşındaki Saner Girgin boynundan ve kol bileğinden hafif yaralandı. 112 acil ilk yardım ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte müdahale edilen Saner Girgin Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Çocuğa çarpan 45 HC 2631 plakalı motorlu sürücü de Ambulansın ardından hastaneye gitti. 
Görgü tanıklarının iddialarına göre 7 yaşındaki Saner Girgin annesinin motorlu sürücüyü fark etmesiyle birlikte çocuğunu uyardığını fakat motorlu sürücünün çocuğu fark etmediğini ve bu yüzden kazanın gerçekleştiğini dile getirdiler. Motorlu sürücü 2 kişi olmasına rağmen hiçbir şekilde ikisinin de kask takmadığı da iddia ediliyor.

Olay yerine gelen Emniyet ekipleri görgü tanıklarından aldıkları ifade sonrasında, Saner Girgin’in annesini de hastaneye çocuğunun yanına götürdüler.