Araçlarının önüne “Kadına Şiddete Hayır” pankartlarıyla direksiyonunun başına geçen modifiye araç tutkunları Akhisar’da konvoy yaparak farkındalık oluşturdu.

Akhisar Nuri Giyik Sanayi Sitesi Çıraklık Eğitim Merkezi önünde toplanan Akhisar Modifiye Kulüp üyeleri kadına şiddetin önüne geçmek için Akhisar sokaklarında Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Akhisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin kontrolünde konvoy gerçekleştirildi. 15 sokak üzerinden, Hilaliye Caddesi, devlet karayolu, Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi üzerinden konvoy tekrar Nuri Giyik Sanayi sitesinde sona erdi.

Burada Akhisar Modifiye Kulüp üyeleri adına açıklama yapan Şaban Keskin, “sosyal sorumluluk projesi kapsamında kadına şiddet temasıyla bir araya geldik. Yapmış olduğumuz bu faaliyet kapsamında yaklaşık 100 araçlık katılımla tüm dünyaya mesaj vermek istedik. Özenle süslediğimiz araçlarda kadına şiddete maruz kalan kadınlarımızın isimleri ve fotoğrafları ile verdiğimiz mesajda kimsenin kimseye şiddet noktasında bir hakkı olmadığını iletmek istedik. Kadına şiddetin önlenmesi noktasında etkinliklerimiz devam edecektir” dedi.